Shopping?

Jun 7, 2009

Mcm yg aku ckp ptg tadi..aku ngisi mase lapangku dgn window shopping je kat tenet. Bagus kalo online je..Bkn apa jimat minyak kete tau..jimat tenaga..jimat masa..macam² la..Byk la blog² yg aku surf sampai la jumpa blog kak rosnany..hehe..aku pggl kak nani je la (mcm name akak aku)..Aku suka la tudung²nye..aku pilih 6 pasang sume..tp yg bestnye aku minta nk booked je dulu tggu wet hjg bulan la plak kan...bulan ni wet dah abis la laling..hehehe...

Tp mmg sporting la kak nany tu, sempat la ym ngan dia..dia x kisah pun aku nk booked cuma katanya jgn aku men² dah la..insyaAllah kak nany kalo umo panjang...huhu...tp dlm masa yg same riso gak..takut laling mare...hahaha..laling r u ok? Dah lama la ati x beli tudung..ni bulan 8 nnti nk bejalan² kan..kena la tukar fesyen lak..hehehe..tp yg paling risonye bukan ape..takut dah beli..tak pakai...wahh...ehmm..tak kot..aku akan pakai...hehe..tgk la nanti..kalo bukan aku yg pakai..org len le yg akan pakai...dpt gak pahale..huhuhu...

amin dgn aksinya..

Ehmm..mereka sudah pun lena..akibat kekenyangan melahap burger (mekasih pak chu blanja)...amin semestinya..byk makan td..harap malam ni tido lena..sempat la aku amik gambor hero aku tu kan..tp yg best tu excited bebeno sampaikan tiap kali aku amik gambornye..msti menjerit..sakit telinga aku! Ok lah...aku pun nak dudu jgk..sok koje..koje...koje..aduyai!

Sekian la sudah..wasalam.

7 kOmEn:

░♥si lampu neon♥░ said...

FIRST!!!



aku ssh nak caye beli online ni zzz

catz_mafia said...

Atie Luv Luv,
Mak ai.. biar betul sampai 6 pasang.. betulla kot kata, nasib baik on9.. kalau g shopping betul2, aku rasa lebih dari 6 tul tak?

Hehe.. sorryla sebab aku jarang dapat blogging kat blog ko ni.. InsyaAllah pasni aku akan kerap2 skit datang ziarah ko kat sini..

Kopi-kopi takde ke? kihkih...

atle ♥ waT¡e said...

silampuneon : ehmm..kena tgk jgk status bp lame peniagaan diorg..ade stgh tu ati x caye gak..hehehe..

catz_mafia : haha..kalo shopping kat luar sn...msti x lama..laling cpt boring! Wakakaka..

miss izan said...

bege?
nyami!!!
hehehe
paksu amin + beger = sodap tidoooooooo..
hehehe

Monkey D Luffy said...

amin tembam

hensem plak

hahaha

dijadeja said...

kak watie, mmm best best shoping online..tp sy paling leceh nak g bank in duit, tp lau gna online payment snang ket..

nak shoping tudung g o lain2? kak watie ley try wmc forum,kat sna mcm2 ada!!!

asis said...

xajak shopping ye

Post a Comment