Alkisahnye..

Jun 12, 2009

Umahku yg bersepah dgn sgala mcm mak nenek sume ada..hehehe tu yg amin suke

Arghhh!! Marah ni..marah! hehehe...xde le..alkisahnyer..malam tadi black out 2 kali..1st jam 12 lebih la..kami dah dudu dah sume..mmg tersedar la bila black out sbb sunyi n gelap gulita..huhu..dgn panas n nyamuknye..usah ckp la. Kami anak beranak smpai dudu dlm kete..sian kat amin. Pastu jam 2.27 pg dh ade dh karen..best la kan..masuk dlm umah dudu la balik. Ngantok oo..tetiba..tersedar..jam mase tu 3 lebih la..huhu..keciwa..kami dudu je buat x tau..aku kipas² si amin ngan penutup tupperware..hehe..sembur obat nyamuk..hhuhuhu..hampeh punye tnb..rupenye..sampai ke pg xde karen..jam 9 lebih baru ade..sib baik ari ni aku holiday..! Haha..tnb mmg jahat! dah la mlm sblm tu pun black out gak..huh! maleh aku nk bising²..bt tambah dose jer..

Ehmm..smlm kami kuar g bilon..beli baju utk ada..bukan hadiah..tp akak yg suh beli..katanye baju ada sume beso..sok (sbtu) x tau nk pakai bj ape..so akak suh aku belikan baju tuk ada pakai esok..tadaa..ni lah yg aku pilih (pic atas)...hehe..Aku rasa besor jgk..nasib le ada..uda dh cuba sedaye upaye..smpi perut uda lapor smlm..kalo beso gak kamu pakai le bj len..x mo bedung je..wakaka..

Amin pun ada gak baju baru..time² tgh bulan byk beno diskaun kan..so baju amin ni babahnye pilihkan n regenye..12 inggit je sepasang..ok la kan..leh amin pakai g kenduri esok..

Ni lak hadiah dari uda utk ank sedara ke 2 ku Ainur Syuhadah..hehe..dh lama dah beli. Beli online kat sini . Byk baju² baby yg comey n cantik..hehe..so tu je yg mampu utk Ada..ade rezeki nnti uda beli lg utk ada, ecah n amin..insyaAllah..

Aku cuti ni saje² nk nolong akak kat umah wat pesiapan tuk kenduri ada esok..hehe tp nk pegi ke sana lepas asar karang..ikut kata opah le kan..satu je lg yg blm settle memory card camera aku..uwaaaa....hanya blh muat utk 9 keping gambor je..nk beli smlm tp x jumpa jenis panasonic..laling kata ri ni cari lagik...uwaaa..kalo ade xpe la..kalo xde?? Huhuhu...k la..wassalam

9 kOmEn:

tina said...

amboi...pink sume nye eh...amin nye kete menan pon pink gak...jgn jadi mamat pinky udah le ye...huhu...

naurah makwa said...

cantiknya baju dia..bleh pakai pi jejnlan pas ni..suma pinky

atle ♥ waT¡e said...

tina : kete amin tu kebetulan je warne tu yg tggl..hehehe layan je..

naurah : yg pinky2 tu utk sepupu si amin..hehehe..

haruan tasek said...

wah pinky ini pun menuju ke arah kepten luffy

miss izan said...

untuk izan tade ke kak?
hehehe

Monkey D Luffy said...

erk

amin macam bapaknya

atle ♥ waT¡e said...

like father like son..huhu

asis said...

tomei bju2nye...hehe

Fariena said...

pinky boyzzzz...hehehhe

lawa2 la baju2 tuh watie!

Post a Comment