Pening

Jun 16, 2009

Ari nie..bukan..sejak dr mlm smlm..aku pening sebanarnye. Berat je belah kiri nie..Pening btul. Bukan tu je..ade lg sampingan² yg len..ahh..kesiannye mama ni amin. Ikut kan hati, mo aje aku sambung coti..kalo bleh nak coti le 4 5 bulan..bior le xde gaji pun xpe..sbb mmg maleh pun nk keje. huhu..smlm aku tanye laling (sila bace dialog kami dibawah yer)

Aku : laling..apa kata kalo laling amik org gaji je...ati tak larat la..
Laling : (ketawe sengih²) mane cukup, nak bawa umah lg kete lg..byk tuh..
Aku : Ati renti keja la..blh tak (Ade gaye ke nk jadi surirumah full time..aih!)
Laling : Berenti la..
Aku : tapi laling bg la ati elaun ek..(Buat muke 5 sen..ye le nnti camne nak shoping)
Laling : (Ayat yg same sprt di atas) mane cukup, nak bawa umah lg kete lg..byk tuh..
Aku : laling, sblm kawen dulu mmg dh target ke nak kawen dgn org yg ade keje..atau pun x kisah pun sesape..
Laling : ehm..kalo x keje ade opsyen len..mgkn x dok sini kot..mgkn dh balik sabah..
Aku : (huh! terus amik bantal..tido..)

Pagi ni bangun,, mmg xde mood..malehnye..pening lak tu! sume ni gajale pembawakan je..sabar ye ati!! (aku pujuk diri sndiri..huhuhu)

8 kOmEn:

miss izan said...

ooooo...
amin nak dapat adik eh...
;)

Fariena said...

pregnant lg ker?
best best

naurah makwa said...

pening2 nih ada isi kut!!
Wah..naura kalau diberi pilihan, nak dok umah la gak..best oo..boleh bermalasan macam dolu..

atle ♥ waT¡e said...

ms izan : ehmm...

fariena : ehmm.....

naurah : ehmm........

INTAN said...

wahhhh!!..congrats!!

asis said...

sabar aje la

Monkey D Luffy said...

payah2

memang payah

atle ♥ waT¡e said...

intan : thanks

asis : sabar le ni..huhuhu

kapten : ape yg payah? abg ko x ckp ape pun.. :p

Post a Comment