Misi Ku Success!!

Jun 2, 2009


Perghh..sedap siot..laling..len kali kita beli lg ek..sian ati!

Misi aku tercapai sudah...! Tengkiu laling sbb bw g psr mlm. Walopun on d way ke psr mlm tu aku dh bad mood..hehehe..lately, mmg aku cpt sgt nk marah..sib bek la ade laling yg memahami..hehe..

Apa yg aku beli d psr mlm? dah tentu le rojak buah..regenye 2 inggit jer..masa beli tu nk je kabo kat mkcik tu.."oo makcik..sy nk beli rojak nie..silalah letak pelam extra² yer.." tp x smpai hati le..mkcik tu ramei beno customer yg juga mengidam nk mkn rojak buah..huhu..papepun..mmg sodap rojak nie..seb baik dan amik gambor walo pun diketawekan oleh laling..ooo..perli le tu..jeles le tu org ade blog! Hahaha..

Di samping itu juga, hahaha..aku beli laksa..mmg dh plan sblm nk g psr mlm lagi dah..uiihhh terlior aku tgk laksa wei..x sempat nk posing lakse tu dlm mangkuk habis aku bedal..licin..mangkuk tu x yah basuh dah..Laling n amin mam ns ayam n nugget²..

Lupa lak..sblm balik tu, 'terserempak' gerai nyonya tu jual buah² an tempatan..aku x prasan pun tp laling yg perasan. Terus dicuit lengan aku bg tau "ayang..ayang..pelam tuh?" smbil menuding jari ke arah gerai yg dimaksudkan. Wahh..laling ku yg concern..kagum! Heheee..apa lg grab le..sekilo 3 inggit je..aku amik le 2 biji..utk ari ni n masa depan!! "amoi manis sila byr..1 inggit 8 kupang sj.." nyonya tu ckp cenggitu..hehehe..Sempat tanye kat nyonya nama pelam tuhh..katanye pelam cukana ish..ke cikana ntah..ishh...luper aku..tp kalo x silap di blkg umah bos aku pun ade pelam nie..yer..yer..betol..ada..ari tu bos ade kasi sama tina...dpt jugak aku merasa pelam tue..alhamdulillah..Pelam tu mmg sedap..aku cicah dgn kuah rojak lebih beli jambu ri tu..fuuhhh..sgt² sdap!! hingga menjilat jari! ade lg aku simpan..ate aku sorg je makan..tak luak pun..dn mlm tu aku tido dgn lena tnpe mimpi..sekali dua diganggu oleh amin yg merengek..ntah mimpi ape...dan pagi tu jam bunyi..aku terus ke toilet..wahahaha...pdn muke aku.

Ehm..x sabo nak pulang mo cicah pelam lg..to laling n amin..sila jgn makan pelam mama dlm peti aih tu..hrp maklum.

11 kOmEn:

haruan tasek said...

hui... makan sampai kering..... mengidam ka?

atle ♥ waT¡e said...

tau x pe..

babysyahirah said...

ya allah kak wati...sedap nye...ngidam dah nih....

atle ♥ waT¡e said...

nak ke..?? pi psr mlm le ye..hehe..

joegrimjow said...

joooom masak2
hehe

tgok sape yg hebat
lalala~

atle ♥ waT¡e said...

masak kek kodai leh la...jommm!

Monkey D Luffy said...

anak buah baru?

habis duit raya aku


muahahaha

asis said...

AAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~~~~~~~~~

sodapnye..

atle ♥ waT¡e said...

kapten : menabunglah demi ms depan!

asis : sedap bangatt!!!

fazadilla said...

waaahhh sedapnyeee!! letak kacang lebih2 mesti lagik sedap kan?

*salam ziarah

atle ♥ waT¡e said...

ramei dah ckp sedap..mmg sedap..ni tlh mmbuat kan aku ngidam lagi..!! Laling..sabtu ni g psr mlm lg ek??

Post a Comment