Back Dated..

Jun 22, 2009

Ehm..last aku update blog jumaat lepas. Siann..coti yg ade aku ngadap tv je..mcm² cite le tak putus² tido siang pun sejam je. Masak idak, beli siap pastu kenyang baring ngadap tv. Amin pun mental tgk mama dia..wakaka..

Kat umah aku malas nk update blog..just bace n komen beberape blog kengkawan..ingat nk wat kat opis je. Tp smlm, tenet down kat opis lak..huhu mmg xde rezeki ku. hari ni baru ade alhamdulillah. Jadi apa yg aku nk citer ni sume kisah lalu je..hehe

Sabtu - Ahad

Antara citer yg aku tgk n best bg aku 'the one', 'what a girl want', siri² CSI apatah lg..mmg peberet aku..kalo tak puas aku tggu ulangan waktu mlm..tgk puluh kali pun aku x jemu. Byk la drama omputih aku tgk..lupa dah tajuknye..Sesekali tu aku tukar canel AFC saje nengok omputih masak..best. So, mmg keje aku ngadap tv je la sabtu ahad lepas..sabo je..

Kesimpulannye rancangan best² la..teutama smpena father's day kan..aku suka tgk canel hallmark, axn, disney (hehe..musical school) dan yg sewaktu dengannye la kan. Sib baik Laling pun x bising walopun kain x belipat smpai jd bukit kat bilik..hahaha..bahgia..bahgia..

Selamat Hari Babah..! 21.06.09 (Ahad)

Pertamanye, slmt hari abah utk ayahandaku. Moga dipanjangkan umo dimurahkan rezeki n sihat slalu...syg abah 4 ever n ever. Aku sms abah je..tp abah x reply..mybe sbb kedit abis..siann..janji abah terima wish dr aku..si anak kesanyangannye..hehehe

Keduanya, slmt hari babah buat lalingku..hehe..jadilah babah yg soleh pd bakal anak² kita nnti k..aku sms jgk kat laling sbb laling sik bz je kan..jadinye petang tu oleh kerana maleh masak order pizza je le kami..tgk la gelagat org kesayangan aku mamam..huhu..aku masa ni mmpu makan 1 slice je..sian sbb x leh terima dah..

Kepuasan hati pelanggan!

cepat amin..sape cpt dia dpt..!


akhirnya..dpt jgk amin dok atas kotak pizza..sib baik dh abis!

Buku Pink @ buku ibu ngandung 22.06.09 (Isnin)

Aku dah p check kat klinik desa..walopun tingin nk ke swasta..tp x sampai hati le tgk laling penat cari wet utk kami..hehe..pd aku sakit bersalin ni same je..doa bebanyak² isnyaAllah slmat sume..

Ok..masa g tu gabra jgk la walopun ni 2nd time..hehe. Kena wat upt..positif. Then amik tekanan darah..ok..good. Kena amik darah..wah..relaks! hehe..sume ok...kata misi kat situ..'saye puji la awak sbb walopun kandungan masih awal tp darah awak pekat, hb ok, sume ok..bagus ye..cuma jage pemakanan awak utk bayi..ok'..wah..ade lg misi tu ckp pasal bab² makan nie..sonok sgt aku rase. Walopun anak no. 2 tp aku ttp excited..huhu tp kdg² kesian tgk amin..ntah la..mmg ade prasaan tu..takut la jgk aku abaikan dia..skang ni amin pun bkn main manja lg..aku akan menyayangi kedua²nya..insyaAllah. Aku slalu ckp cenggitu kat amin..huhu...syg abg long!! Jadi abg long yg blh bg contoh kat adik² ok syg...Ohh..luper! Due date aku adalah 19.01.2010..insyaAllah..temujanji berikutnye akn jmpe dr 21.07 akan dtg..insyaAllah..

Abis tu..g keje le kan..ptg tu g psr malam cari makan..tu je le keje aku..laling ikut aje..amin pun same..hehehe...bahgia..bahgia..k lah..tu je aku nk citer..nanti aku boh gambo ecah n amin yg aku smpt amik smlm..tu nanti le ek..x transfer lg..huhu..daaa...

5 kOmEn:

haruan tasek said...

wah pizza... buat lapar aje nie...

miss izan said...

haishhhhhh
bahagia nye ;)
semoga kak t n baby sihat2 selalu...

atle ♥ waT¡e said...

thanks..

naurah makwa said...

piza?favourite tu

Monkey D Luffy said...

hahahaha

amin2

sebijik mcm bapaknya

Post a Comment