For Me..Its A Bad News!

Jan 5, 2010


Salam...

Sedih...Sedih sgt. X tau nak kata. Tp sblm tu kena imbas balik entri aku sblm ni 'aku yg berEMO' . Org tgh xde mood mcm² leh ckp kan..tu yg sampai hati marah kawan opis..silalah abaikan yek.

Hari ni aku tlh dimaklumkan oleh Bos aku pasal nama aku termasuk dlm senarai staf² mpm utk reshuffle. Bos pun x sure lagi shuffle ke jabatan mane cuma brita ni dia tahu pun dr org kuat pengurusan atasan. Nak kata x kompem pun..aku rase dh kompem le tu..sbbnya dah lama dah aku kat JTM nih iaitu 2 mggu slps aku melapor diri kat mpm (02.08.2004) Lama kan..5 thn lbh dah..(dulu aku penah suarakan pd bos yg aku boring dok kat jtm n minta nk shuffle..now, mimpi dah jadi kenyataan)

Dpt tau brita ni tadi mmg aku cover² la dpn bos..tp depan tina td dah ternangis x leh nk tahan (Kalo surat dh kuar mo nya aku teriak sakan..hehehe) Bos kata nanti dia akn tanyekn di mana aku bakal ditemptkan. Aku faham sume ni atas arahan ydp, mmg ada kelebihannya reshuffle ni tp kalo dh lame sgt aku kat jtm, jiwa aku dah sebati kat situ. Selepas ni, pd usia 28 thn aku kena mulakan sesuatu yg baru, belajar sesuatu yg baru, mendapat persekitran yg baru, bos yg baru dll.

Ok..ok..aku kuat semangat ek. Nnti effect kat baby lak. Ehm, tenang, tenang..tarikk nafas...hembus..tarik nafas...............hembus..ahhh...lega skit. Malas nk pikir dah..pasni nk tggu surat ajer. Surat..surat cepat lah sampai oi..bukan jauh pun..x sabo nak tau kat mane korang nk campak aku..hehehe.. Wasalam..

p/s : Jikalau berita ini benar, pasni aku xleh nk update blog jtm lagi dah..n aku sndiri akn delete username aku tu...gudbye kwn² seOpisku..

9 kOmEn:

miss izan said...

nanti dapat kawan baru la kak tie ;)

chill la...

atle ♥ waT¡e said...

ehm..alah tuko opis je..tmpt keje totap same :l:

GreenJade said...

lilek arr sis lilek..saborr2 amek napas dlm2..dh ok ek?hehehe

xpe..anggap jek as a new challenge di thn baru..mane tau btmbh2 rezki pas bhijrah ke dept lain nnti..Amin.. :)

babysyahirah said...

ALA KAK WATI..X BES LA XDE KAK WATI..SEDEY NYE..RASE CAM KEHILANGAN..HMM :b:

naurah makwa said...

best apa kak..dapat suasana kejer baru,kawan2 baru,ilmu yang baru..

ANR DELIGHTS said...

xpe....pengalaman itu lebih berharga...semangat semangat...

ad3ck said...

err sori, mpm tuh panjang dia apa?

hehe salam kenai ;)

atle ♥ waT¡e said...

thanks sume kasi komen membina :l: Akan kuharungi sumenye dgn hati yg tabah :p:
To ad3ck : mpm = majlis perbandaran manjung..salam kenai kembali :k:

Abang said...

Aduh, sapa nak tolong beli milo ais gua ni? Sapa nak ajar gua buat surat ni? Kantoi...

Post a Comment