Always Be My Baby

Jan 8, 2010

Salam ebribady..

Ape kena mengena tajuk entri tu aku pun x tau...yg pasti lagu Always Be My Baby (Mariah Kari Carey) ni sdg berlagu² dlm hati aku..Salah satu lagu peberet aku nih..lalala~

Sblm tu nk wat pembetulan, laling x keje esok tp laling keje malam sabtu yakni mlm ini lah sbb diorng ada sambutan Hari Q..x tau la jam brapa mo pulang..ting tong....

Melepak aje la aku n amin mlm ni, aku cm biase dpn pc ni ha. Amin lak layan chalte..chalte..Sblm tu amin layan citer Setem. Setiap hari, wajib tgk 2 filem ni..kecuali kalo dia luper. Malas aku nak layan. Dah la balik keje tadi, rasa ngantuk sgt²... Ni pun betis lenguh², sekadar sapu bum je lah. Aku perasan kaki mcm sembab skit, abah kata mgkin sbb seharian asik duduk aje..btol la kot.Sib baik keje umah sume dah siap aku bereskan rehat tengahari tadi..fuhhh lega..

Utk esok x tau ape rencananya, masih lagi blur². Tp hari ahad dah janji ngan akak aku nak suh dia masak laksa mee utk aku kat umah mak..wahh..terliur dah aku Ngidam sgt² dah nie.. Lama dh aku request kat akak aku ni tp dia bz bebeno. .So ahad ni hrp sume b'jlaan lancar.. Dah terlanjur sebut pasal akak aku ni..ape kata korang tgk pic anak dia 'ainur syuhadah'.


Ibu, ayah n ada...hepi famili..


Sgt lah comey anak sedara uda ni..lama x jumpa benonye..mcm le jauh sgt...



Ada wif atuk a'ak n opah no...

Ekceli akak aku pulangkn kamera aku balik (aku yg minta benonye) sbb laling nk pakai next week..So sis, jgn marah la I tempek pic uolls kat cni..bila lagi nak fofular mcm aku! Ahaksss!

(Sblm aku m'akhiri entri ni aku nak story skit, malam kelmarin, aku n laling bawa kete baru. Keta Toyota kami tu. Kami berdua p ronda² satu manjung ni..tetiba break x makan weh. Laling cuba mengelak sume keta dari hadapan sbb mase tu kitorang dah cemas sangat²..rase nyawa di hujung tanduk weh..Aku pe lagi? Terus tarik handbreak n keta baru kami tu terus berenti n kami selamat kat tgh jalan tu...Alhamdulillah...)

Kesimpulannya aku ckp kat laling, kalo itu le mimpinye tandanya kita pakai keta yg ade je la..x yah tukar dah..elok lagi kan...hahahaha...x kuasa aku! To my laling, same² kita bersyukur dgn apa yg kita ada K lah ek..aku nak menemani aminsmart menonton chalte²..c uolls later² la ek..wasalam...

2 kOmEn:

babysyahirah said...

ek eleh...kate gudbye chalte2...tapi tgk lg..huhhh...nk tau gosip x?? hehehe

atle ♥ waT¡e said...

Amin la...bukan aku!! :k:

Post a Comment