Silent Reader (?)

Jan 19, 2010

Salam..




Terasa hari ni banyak beno kisahnye. Banyakk...kalo taip kat cni mo nya 3 pages Yg penting aku nk citer 1 aje, today aku p cek kat klinik..skali tu..HB aku turun daa..10.8 ko! X pasal² kena ceramah ngan misi tadi Owh tidak..sgt² lah berisiko sbb mase lahirkn amin penah tumpah darah kan. Ehmmm Harap² pasni leh kembali normal..

Kesimpulannya, bermula tonight laling suh tido awal n rest..dlm erti kata lain, laling x kasi dah aku ngadap pc surf tenet... Bleh tak kalo nak wat x tau aje Tak syok le cam nie..nnti dh habis pantang MIL ade, lagi x leh ngadap pc Sabor ajer..Pasni nak jadi silent reader ajer la...huhuhuk! 10 minit je ngadap pc..ok tak uolls??

Ok lah..aku nk tido..esok baru bangun jam 6.30 am..bior laling iron unipom sndirik.. Wasalam...

2 kOmEn:

Abang said...

Sambil baring2 nak tido pun leh surf apa... guna jari kaki je taip..

atle ♥ waT¡e said...

Amboi...perli le tu..Bkn ape, kalo x update takut ade org windu lak..:r:

Post a Comment