Slmt Thn Baru!!!

Dec 31, 2009

Salam...

Wah..pejam celik, pejam celik nak masuk thn 2010 yer...Alhamdulillah. Korang dah pasang azam ke? Aku udah..mcm² azam aku...hehe. Kalo nk disenaraikn mmg panjang berjelar²..Nanti borin lak bace...Dah la entri² aku sblm ni sume panjang²...tp sonok jgk at least x b'sawang blog aku ni...Aku juga dh bejaye mendelete sume entri² lama yg mcm hampeh aje..bermula 14.02.2005 ri tu..wahh lama dah aku wat blog cuma x aktifkn ajer..ish..ish..kesian ek...xper lah tutup la story dulu² ek n buka diari baru..yeahh!!

Maleh nak ckp banyak taip panjang lebor..aku nak ucapkn Selamat Thn Baru pd sume blogger² budiman yg rajin singgah blog aku nih..Semoga tahun depan menjadi tahun yg lebih cemerlang, gemilang n terbilang utk kita sume...pape pun kena le usaha dulu yer..jgn angan² mat jenin aje...

Ape azam aku? Aku dah simpulkan semuanya..pendek, ringkas n padat.."Aku berazam utk menjadi seorg isteri, anak, mama dan muslimah yg success...amin" Ok tak..? Byk nak kena wat nie..


Yg mane satu nk mulakan nih...aisehhh!

Ok lah...beransur dulu la ek...Hepi New Year uollsss!! Wasalam...

5 kOmEn:

mamarempit said...

selamat taun baru....moga selamat semuanya....& selamat menyambut kehadiran insan baru.. aminnn

atle ♥ waT¡e said...

tq

miss izan said...

happy new year! izan plak tak sabar2 nak tengok orang baru ;)

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi menjenguk blog saya. kenapa di padam entri2 yang lama tu. sayang !

atle ♥ waT¡e said...

entri lame poyo aje :o:

Post a Comment