Due-date Ku (?)

Dec 23, 2009

Salam...nak bgtau nih. Aku ade banyak due-date sebenarnye..setiap kali scan mesti x same..kecuali kalo scan kat private. Kalo ikutkan private, due aku 05.02.2010..Kompius rasenye..aku kasi tarikh salah ke? Tapi itu le yg aku dok rekod tiap bulan...biarlah..Mybe, kali ni bby kecik skit kot dr abg long dia..harap² xde pape....Petang td jam 2, kena p ospital Manjung utk kompem tarikh...

"Ok..kita ikut tarikh yg ini, 13.02.2010..senang crita" itu le kata² yg keluar dr mulut Dr Tan (kalo x silap aku) lepas dia scan bby utk confirm due-date aku semalam..kuar je dr bilik tu..aku pecah perut ketawa..explain kat laling kejap mase kat luar..aku gelak sbb teringat kat Dr tu mase aku bersalin kan amin. Dua kali dia ckp cina ngan aku..wakaka...poyo aje Dr tu..

Makanya, secara rasmi aku nk tukar pregnancy ticker aku ni..senang skit..aku pun dh kompius dah..hehehehe....

Lilypie Pregnancy tickers


On d way balik..laling ckp..mgkn awal bulan 2 baru bby nak kuar..hehehe..iyer lah whatever la kan..jgn x mo kuar sudah..takut aku kena masuk obat lak kan...Ya Allah..risonyer..permudahkanlah jalan utk hambamu yg sarat ini Ya Allah...amin...

Wassalam....

4 kOmEn:

naurah makwa said...

bukan akak jer compius..naura pun sama

miss izan said...

mudah mudahan kak tie dan baby selamat ;)

mummy haziq said...

standby aje seminggu awal..heheheh...

atle ♥ waT¡e said...

tengkiu uols...huuhuhu...jgn kuar thn ini udah ler...

Post a Comment