Part 1 : Muhd Zareef Haziq

Dec 21, 2009

Salam...

Semalam dpt sms dari kanda aku..

"Ne nak bgtau ttg my bby haziq..dia ada jantung berlubang arr dinda...sok yup n akak g jumpa pakar...anak yup msh kat hsptl lg..yup n akak brulang tgk bby"
20 Dec. 2009 14:48

Aku n laling terkejut dpt berita nie..selama ari ni ingat bby haziq dh kuar osptal mcm bby² lain..x sangka perkara mcm ni menimpa..sedih sgt..Aku terus call yup petang tu..suara yup tenang ajer..dia n akak tgh bersiap nk ke osptal ptg tu..lepas tu call bg tau kat abah...berita selanjutnya kami same² tunggu n berdoa...aku usap perut aku yg tgh membesar ni...huhuhu...

Kawan² sume...tolong doakan kesihatan anak sedara aku yer...Picture bby Haziq dah ade dlm hp aku..smlm yup n akak sempat amik pic antor kat aku..nti aku upload..insyaAllah....wassalam.

1 kOmEn:

ctzack said...

kita sama2 ler berdoa agar baby haziq dalam keadaan baik...kim salam kat kak ira dan yup..bykkan bersabar..insyaallah

Post a Comment