Juadah Berbuka...8

Aug 18, 2010

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum WBT....

Menu hari ke lapan, sangat la simple. Just Kari Daging..kuih semasa berbuka tadi Roti Sar-Nis (Sardin + Mayonis). Owh..kari tu memang aku yang masak..tp roti tu babah amin yang buat..x cayer? Klik pic kasi besar k....

Update Entri ---> 6.18am 19.08.2010 (Pembetulan..Mr.M masak Roti SarChees...hehehe Mrs.M pekak da...so intinya xde mayonis..tapi ade CHEES...patutlah sedap sgt..sahur tadi pun makan ni..mekasih le Mr.M eh..sok masak per plak???)
Asalnya, nak buat Tauhu Poket..tp sampai ja di rumah tengok Mr. M tengah membungkus roti..waahh...Amin cakap macam ni ptg td.."mama..babah masak.." Aku jawab la.."biarlah babah masak..babah kan babah mithali..." :D Tengok tu..anak-anak kami main sama-sama dalam bilik...:D
Sebelum digoreng..inti didalamnya, sardin yang dimasak sama bawang n perahan limau..juga ditambah  mayonis chees secukup rase didalamnya..ehmmm nyum...nyummm...:O
Maaflah...pic x berapa lawo..maklumlah pakai kamera hp cokia ja...jadilah no..kenang-kenangan dihari tua kami..Ok akhir sekali..
Ehhmm...kabur ek? Sian..takper lah janji rasa kari daging tu ada..sedap! Mo resepinya...sila amik kat sini...Ok..ok...sekian dulu dari saya...selamat malam tawan-tawan...jumpa lagi...wassalam..

p/s 1: Di Opis sangatlah mengantuk tapi yg bestnya aku dipanggil utk sign surat...taraf berpencen dr jpa...Alhamdulillah...

p/s 2 : rindu pada yob..huhu....

5 kOmEn:

en_me said...

sonoknyer nak pencen tewww..

♥♥ atie ♥♥ said...

seronok...?? lamanye lagi tu...hukhuk

nurul_luq_luq said...

kak t asyik letak pic mkanan je bila nk bg kami rasa..hikhik

.:LuVnieNajeR:. said...

mintak sikit sar-nis.. huhuhu order di terima tak

♥♥ atie ♥♥ said...

nurul : hahaha..

niena : hehehehehehehe...

Post a Comment