Chocolate Giveaway

Dec 2, 2010

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt....

Alhamdulillah...buat pertama kalinya, telah dibukakan pintu hati untuk join giveway. Mulanya, ternampak entri  Chocolate Giveway ni di blog jieda . Mula-mula tu tengok-tengok ja la..2 3 hari dok fikir-fikir melangut sesorang kat kaunter..why not kan? 1st time nih...mana tahu rezeki anak-anak???

Kawan-kawan yang berminat..marilah beramai-ramai kita memeriahkan giveaway daripada blog CT Jom klik (Naufal N Nureen). Tarikh tutup 25/12/2010..

Syarat-syarat untuk join Chocolate Giveaway ni sangat mudah ye tawan-tawan..this is my checklist...
1. Follow Blog beliau...(Done!)
2. Buat entri bertajuk Chocolate Giveaway...(Done!)
3. Ada link ke entry GA beliau...((Done!)
4. Letak banner pada entri dan sidebar...(Done!)
5. Tinggalkan link entry pasal GA ni di komen box beliau...(Done!)

Mungkin juga pantang dengar ja 'chocolate' terus teruja. Agaknya lah. Sudah la 2 hari berturut asik makan ais krim chocolate walls yang sangatlah sodaaaaapppppp...wassalam.

*Ya Allah...semoga penyertaan ini mendapat keredhaanmu....amin :)

3 kOmEn:

ctzack said...

ape yg besh join mende nie...

♥♥ atie ♥♥ said...

saje..untuk mengeratkan silaturrahim sesame rakan maya... :)

ctzack said...

owhhh..tp kat syarat tu aku xleh join ek...hrmmm..

Post a Comment