1st Giveaway(2)

Dec 9, 2010

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt...

Ini adalah STICKY MODE
Seperti yang dijanjikan..alhamdulillah malam ni seperti dipermudahkan semua urusan saya untuk menunaikan janji dalam entri sebelum ini iaitu 1st Giveaway. Sebenarnya, tak sempat pun nak berbincang dengan Mr.M mengenai soalan-soalan untuk 1st GA saya ni. Soalan memang dah disediakan cuma saya nak beliau semak je dulu sebelum saya postkan. Makanya, saya rasa elok jika saya letakkan syarat-syaratnya terlebih dahulu. (Sila baca dan fahami dengan teliti kerana mungkin agak berbelit sebab saya sedang menahan sakit gigi yang agak ketara tika ini jadi tidak dapat menaip dan berfikir dengan tenang...)

1. Penyertaan dibuka kepada semua kecuali rakan-rakan di tempat saya cari makan (mpm lah tu) Sorry ye korang ;
2. Sila follow blog saya seikhlas hati anda. Tiada paksaan dalam bercinta... ;
3. Bagi penyertaan daripada Facebook boleh add saya itawalis1@yahoo.com.au dan ; 
4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31.12.2010 jam 10.00 malam.

Untuk makluman, hadiah bagi penyertaan daripada rakan blogger dan facebook akan diasingkan..insyaAllah.

Emm mudah ja kan nak sertai..dan saya akan bagi 1 hingga 10 soalan yang sangat simple untuk anda jawab. That's way why saya tak benarkan rakan sepejabat join sebab mereka tahu pasal saya...hehehe :D. TAPI, sebelum tu...saya nak anda buat entri pasal GA(1 & 2) saya bertajuk '1st Giveaway from Tulisankuchantique' dan mestilah ada link saya dalam entri tersebut. Sila maklumkan entri anda dalam shoutmix saya..Tarikh tutup untuk anda sediakan entri tersebut adalah pada 24.12.2010. Ok itu ja...

Bagi penyertaan di FB sila letakkan something mengenai GA ini di wall anda dan mestilah link dengan FB saya. Faham ke tak?? Takper kalau tak faham boleh pm yer...hehehe...

Soalan-soalan tersebut akan dikemukakan bila-bila masa sahaja. Jadi sebagai klunya, rajin-rajinlah baca semua entri saya dari dulu hingga sekarang kerana siapa cepat..dia yang dapat!!!

Hadiahnya...?? Tunggu entri Jumaat yang akan datang pula..saya rasa berbaloi dengan segala usaha anda dengan hanya menyertai GA saya. InsyaAllah...

Sekian...Wassalam.

2 kOmEn:

babysyahirah said...

cehh..penat den menunggu entry give away...x dpt jion lak...

♥♥ atie ♥♥ said...

ala by...macam ni lah, kalau xde org sertai GA ni kak t akan buka utk korang semua...ok... :)

Post a Comment