Hari Lahirku

Apr 29, 2010

Salam..Aku mo cerita pasal smlm nih. Kan smlm is my besday, rupa²nya Laling ada buatkan seprise untuk aku. Hahaha...lawak sebenarnya. Ok camni d story, aku balik ngan anak² mcm biasa la sampai umah around 5.30 ptg mcm tu. Buka ja pintu, aku cuma hairan tilam (tempat kami landing anak beranak) takde kat depan tv. (Kalau korang nak gelak..gelak la..umah aku mmg bersepah skang ni..tilam, lori mainan amin, dll sume berterabur) Selain itu, buaian Adik juga berubah sudut..aku ke bilik no-2 n nampak tilam ada kat dalam. So x pe la kan..pastu aku terus angkat barang² dr keta bawa masuk umah.

Tiba-tiba dengar la suara Abg Long mcm jumpa sesuatu atas meja makan. Siap main lagi garfu n sudu yg ada kat atas tu..rupa-rupanya ada adiah untuk aku...waaaaa mmg seprise la kan..aku pun x jangka..cuma bila dah dpt mcm tu, dlm hati ni cakap 'laling tiru cara aku la tu'...sila klik enrti aku sblm ni kat sini. 

Gambar ni aku snap guna hp cabok aku..hikhik....Pada kad tu tertulis "Selamat Hari Lahir Sayang, Semoga panjang umur dan murah rezeki..Love U..Hadiah biasa je..He..He..He..(gelak lelaki boya). So to my Laling, time kasih le kasi jam ek..I like! 

Opss..x meriah la kan kalo ndak ada kek besday. Ekceli, kewujudan kek ni dlm peti ais pun aku tak tau. Memandangkan aku x sempat pun bukak peti ais. Masa Laling dah sampai umah petang tu, dia la ajak Abg Long kasi mama tiup kek..padahal sumenya Abg Long yg konker..mcm la dia punya besday..hehehe..Pic kek pun kabor sbb hpku cabok! Atas kek "Happy Birthday..wife & mom From : Hubby & 2 Adorable Children...wahh! Dah la kek pebret..mekasih ya Laling. Kek ni tinggal 2 keping je dlm peti ais. Yang lain kami dah edarkan kepada family n friends..

p/s : mak..yati syg mak! Abah pun org syg..hehehe

2 kOmEn:

pawaka19 said...

happy birthday kak wati...moga panjang umur dan dapat anak lagi hehehe

ctzack said...

kek tu memang sedap...walopun hanya merasa sesudu dan sesuap..yg len abis acha makan....tq

Post a Comment