Untitled

Apr 17, 2010

Salam uolls. Malam nie I duty, so kena berjaga la hikhik..Boring je dah lama x update blog. Sepanjang bulan April, baru 2 ja entriku. Sabar ja kan. Ok lah, malam ni aku nak tempek pic² yang ada kisah disebaliknya..Cewah!

Siap sudah rumah kami anak beranak. Alhamdulillah. Sehingga kini, masih dalam proses penambahbaikan. Boleh dikatakan, hari-hari kami jenguk rumah ni tanpa bosan. Alhamdulillah,  kami juga dah berkenalan dengan jiran di kiri kanan rumah. Jangkanya, bulan enam nnti baru kami masuk rumah baru..(x sabar rasenya) ..hehe

Dalam masa yang sama jugak, kami anak beranak asik keluar masuk kedai mencara barang-barang umah. 2 pic kedai ni antara yang sempat aku snap masa aku stay dalam kete...hehehe..ni baru 2 bijik kedai..kalo betul-betulnya, berpuluh² kedai dah kami masuk..itu aja la keja kami ketika ini..itu la yg bizi² tu..

Kadang-kadang Laling aja yg uruskan hal-hal kuar masuk kedai ni dan kami lak stay dlm keereta ja. .So, ini antara pic yg sempat aku snap masa kami tunggu dalam kereta...Tak cukup dengan survey ke kedai² sekitar Manjung n Sitiawan, balik rumah Laling survey lak  kat tenet nih..haishh!

Itu aja la pic yg ada. Ok la kan? Banyak lagi aku kena update entri tertunda sebenarnya ..Tapi, x de masa..len kali lah..lagipun aku sgt² mengantok right now! Wassalam... z z Z~

2 kOmEn:

Naura's Villa said...

bestya umah dah siap..

♥♥ atie ♥♥ said...

alhamdulillah...

Post a Comment