Abg Long...

Sep 7, 2009

Salam sume..slmt berpuase ye kawan². Pose aku penuh lg nih..alhamdulillah. Ari ni nak menunjuk² skit motor abg long...hehe..itu pun sbb nmpk dlm blog kak liza..kebetulan smlm balik dr Bazar Ramadhan ajak le laling ronda² perabihkn minyak kete..skali tu tnampak le kedai yg dok wat promosi moto ni (Manjaku Baby) yg skrg ni dh x bape nk manja dah..Saje² je tgk kan..sbb laling mmg x penah masuk pun..skali tu tgk ade 5 bijik lg moto ni (RM99.90) ok le kan rege tu...So..tnpa mmbuang mase..laling ngan bek hatinye belikan utk abg long..wah..malam td mmg sonok la abg long..sampai nk bawa moto naik atas tilam la.. plg best nak bawa mandi..ish x sior aku. Nasib baik aku pandai pujuk..tp kat mana je aku dok msti moto tu kat sebelah (nak manja le tu). Walo bagaimanapun, abg long tak pandai lg nk bawa moto ni...dok tolak ngan kaki je pastu dok men hon byk² kali sbb meriah tgk lampu..kesian..takpe lelama nanti pandai le tu dia bawa..InsyaAllah...Dolu² kete yg kaler pink tu pink asik di tolak aje..lelama pandai lak merempit..hehehe




Begaye tak moto polis abg long..syg abg long x mo bgambor ngan moto..huhu









Aku bg tau abg long yg ni 'lori'..haaha. Kalo nak tau..tiap kali mandi mesti binatang ni ikot skali..busan oo..tapi kalo abg long x mo mandi..binatang ni je la umpannye..tu yg skang ni nak bawa moto mandi lakk..riuh sekampung. Tapi sejak ade moto..abg long x men dah ngan lori ni yg regenye (RM 13.90) Mama le beli..hehehe..dulu syg skrg ade benda baru yg lama ditinggalkan..hahaha. Name pun budak² btui x?  Ehm..dah 5 bulan mengandung..x lama je lagi abg long nak dpt adik...Aku slalu pikir, macam mane la abg long nanti..skrg ni malam² tido msti nk peluk tgn mama..nnti ade adik nanti riso amin kecik hati..ehmm kesian plak kan abg long..ari² aku tanye syg kat bby tak..msti abg long cium perut aku..huhu..Mama syg korang berdua..eh..bertiga...huhu




Mama suka gambor nih..abg long syg cuk!!

6 kOmEn:

** SiZuKa ChAn ** said...

alolo....comeynye amin...
cantik moto dia...
>_<

miss izan said...

kak tie,izan nak gak moto cam amin! ;P

atle ♥ waT¡e said...

sizuka chan : amin mmg comey mcm mama dia...

miss izan : bukan kamu dh ada moto ka?

Monkey D Luffy said...

kesian traktornya ditinggalkan dah

atle ♥ waT¡e said...

same cam perangai bapaknye...

Lieza... said...

amin dah dpt moto sama cam kak leeya yer...pasni ronda satu rumah tauuu..hehe

Post a Comment