Mimpiku...

Jul 3, 2009

aku sayang amin..(sape x syg anak kan?) kalo aku marah n babab amin..pagi esok bgn dr tido msti rase menyesal..huhu..sedihnye..kdg² aku yg ikutkn sgt perasaan..amin tu kecik lg mane le tau bek ke buruk..dia cume tau nak explore dunia dia..maafkan mama amin...
aku sangat sayang amin..babah pun syg amin kan? dua tige ari ni..amin asik nk ngan aku je..kalo g mane² slalu babah yg gendung..tp kali nie amin msti minta aku gendung..huhu..sedih rasenye..msti amin dpt rasekan x lama lagi ade kehadiran ahli baru..aku slalu tanye amin..baby mane? tau ape amin buat? amin akan tepuk dadanye..kami gelak je..tp bila tanye mane abg long..amin tepuk dada jgk..sume kat dia..sian anak mama..maafkan mama ye..tiga² mama sayang.. :) sangat sayang!!

Mimpiku? A'ah..mlm td aku mimpi marah yg amat sgt pd amin..aku cubit berkali² dada amin, cubitan yg halus mmg sakit..mcm mendera pun ade..amin menahan sakit je mase tu tp x menangis cuma riak muka minta belas kasihan mama..huhu..ee..x sampai hati rasenye..huhuhu..syg kamu amin..syg sgt!!!

8 kOmEn:

atle ♥ waT¡e said...

1st..

Fariena said...

hahahaha...komen sendiri ker?

ala amin sayang...sian dier yer...sekarang je la nak minta perhatian lebih,nanti dah ader adik mama n babah terpaksa ÷ 2 kasih sayang tuh kan?

miss izan said...

amin,meh duk ngan maksu la ;)
hehehe

kak tie,ntah2 baby girl kot,tu amin asik nak kat akak je ;)

atle ♥ waT¡e said...

amin...

naurah makwa said...

naura rasa akak ni pnant baby girl kut..sebab amin asyik nak suruh akak ngendong dia..naura pun kadang2 ada gak termarah atau terbabab damia..pagi soknya, rasa nyesal..(pok yang tak sakit pun)

||alis|| said...

alaaa.... sian jer muka comel amin nih...

meh la dok ngan aunty alis, aunty tak babap amin *saiko*

heeee...

alis dulu ada citer2 mimpi dlm blog, tapi ada gak org kata, mimpi yg kita alami takboleh diceritakan. dlm islam pon ada nyatakan. hmmm..

tapi alis doa semuanya selamat.

maybe atie hamil anak lelaki jugak, tuh yg amin nak 'bau' baby tuh ;P

Monkey D Luffy said...

huhuhu

elakkan jd pembuli

kena sayang samarata

haruan tasek said...

apa punya amin sayang mamanya aje

Post a Comment