Buah MataCat n Compodak!

Jul 19, 2009

Abg Long yg comot...

Petang tadi kami kuar lagi..ikut laling pi potong rambut. Pastu balik umah balik sbb amin yak..sgt la ucuk...tak penah lak mcm nie tp agaknye x tahan sgt kot. So, dah siap amin mandi pe sume, kami kuar balik p psr malam. Kami beli ape? Laling nasi ayam, amin nugget², buah cempedak di luar pagar, kopi 2 bungkus utk ri ni n mase dpn n last skali beli lagi buah mate kucing 2 kilo..ehm..smlm beli 1 kilo je..dh abish di mamam.

Manis sgt..suke!

Balik tue, excited aku membelah cempedak. Aku nak goreng le kan, kate org kalo masak sendiri lg puas. Walopun, kecik² je tp ok la kan..pueh le aku makan. Tak sume aku goreng, dlm 22 bijik je utk aku sbb laling x bape nak selera makan lg pun berminyak kan..org x sihat le katekan.

Nie lagi best..pueh la aku mkn tadik!

Sesambil aku goreng tue, laling dgn rajin skali mengupas sume buah mate kucing itu n aku tolong le jugak skit². Yg sblm ni aku wat sorng je..sungguh sedap bile dimakan sejuk². Ehm..sedap amin makan. So, itu aje nak citer benonye. Takde le mende pun..hehehe..Amin di atas ribaan aku nie..gaye mcm nak dudu dah..K lah yer..wassalam.

4 kOmEn:

joegrimjow said...

tunggu la tyme da masak nanti
kon-pe jelesss

Monkey D Luffy said...

lama x makan cempedak

tapi Terap lg sodap

miss izan said...

rajinnye kupas siap2.
kalo izan sape nak makan kupas sendiri ;P
hehehe

Anonymous said...

eh..eh..rajin nye kome ek..
bgus2!! akak nih mcm dlm perut tu baby girl aje..slalu kalu omak nye suka mkn nih n suka masak memasak nih..pembawa budak ...hehehe..

Post a Comment