My Girl

Feb 4, 2010

Salam sume...Alhamdulillah, aku masih bernafas stlh bertarung nyawa lbh kurang 4 jam melahirkn my girl pd tanggal 28.01.2010 bersamaan 12 Safar 1431H...Kelahirannya di sambut oleh Dr Yeak n 2 org pembantunye. Tp kenangan plg istimewa bila laling turut bpeluang menemani aku di labour room..alhamdulillah..syukur pd Tuhan...

Aku x dpt nak citer panjang..mgkin entri² yg akn dtg la ek insyaAllah..maklum le kena berpantang kan..kat sini meh la aku kenalkan buah hati mama n babah.. Ainul Mardhiah n  abg long nye Muhammad Al-Amin....

 
Inilah dia anak dare aku..pggln mesra 'adik'

 Ini lak anak terune aku ngan lowi²nye.. pggln mesra 'abg long'

p/s : Slmt Berpantang Pd Aku...Hahahahaha

8 kOmEn:

naurah makwa said...

kak,tahniah yer..date beday sama ngan date anak naura..

||alis|| said...

salam..

atie lawa anak dara dia, kening terbentuk gitu. tahniah dah sepasang.

sedap nama ainul mardhiah, kenapa tak panggil ainul jer, nnt bile dia dah ada adik, cam mana plak nak bezakan :)

selamat berpantang :)

Fariena said...

Tahniah Watie...selamat berpantang

Mr.Z said...

tahniah2!comel anak kak.. ;)

mummy haziq said...

salam...comeynye adik abg long..tahniah..dh dpt sepasang...slmt berpantang ye.....

atle ♥ waT¡e said...

tengkiu sume..

Abang said...

Tahniah... mcm muka mak wati hehe....

atle ♥ waT¡e said...

MIL I kata mcm muka buton....hahahahaha

Post a Comment