Amin :: Ainul

Jun 29, 2010

Salam. Tahniah kepada diriku sendiri kerana telah berjaya update blog dgn sgt konsisten. Ok, tanpa membuang masa aku nak story pasal hero dan heroinku....

Picture atas ni di snap pd hari ahad yg lalu. Ada sesetengah tu aku dah tempek kat fb. Amin semakin ensem kan? Adik lak semakin comey...hahaha. Owh seronoknya dah ada dua orang anak..bila dikenangkan balik sakit semasa bersalin rasa serik nak pregnant lagi. TAPI bila kenangkan keseronokan dah ada anak ni..serik tu dah hilang melayang..cumanya tak leh la nak pregnant je selalu kan? Hehehe...lu fikir la sendiri!

Ok yang ni plak..hari sebelum hari ahad (sabtu lah kan) Dua-dua baru pas mandi. Amin dulu pastu Adik. Owhh..sangatlah penat jaga budak kecik ni tapi apakan daya..tepuk dada tanya iman..kalau nak mengeluh pun tak guna kan..sapa suh kawen...hehe!

Sedang aku usha² pic kat pc nih..terjumpa la plak picture Amin mase kecik..aduyai, memang tak leh blah! Wakaka...tapi yang pastinya makin kurus. Atuk pun asik bebel ja amin tak mo makan lah..banyak main lah..tapi kalau amin kat umah sendiri elok ja makan..hahaha. Tak kisah la..janji sihat dan membesar bagai johan! Kan amin kan..?

Kesimpulannya..aku sonok sangat dgn kehadiran mereka. Opss..laling too. Hepi n bersyukur sangat² walaupun SELALU alpa n lupa nak bersyukur huhuhu..sangat la tidak baik aku ni...ehmmm. 

Wasalam.

2 kOmEn:

pawaka19 said...

kalau diorang da besar..baca blog kak wati ni..mesti diorang rasa terharu..keep it up kak wati..

♥♥ atie ♥♥ said...

mmg itu le tujuan asalnye..hehe..mekasih..

Post a Comment