My Feeling...

May 22, 2010

Salam

Mood nak menaip hadir tiba-tiba. Ekceli dr ptg semalam lagi. Ehm, ntah nak mulakan ayat macam mana. Perasaan skrg ni tgh x best..x best sebab apa? Ehm..tina tau kot..(tau ke tina?) Laling? Tak sempat nak story kat laling..lagipun malas nak bebankan kepala otak laling..huhu. Cuma nak bagitau perasaan skang ni tengah fikir "macam mana nak membahagiakan dan menyenangkan hati mereka sedangkan aku sendiri tidak mampu untuk melakukannya melainkan doa untuk mereka....." 

Aku xleh strees sbb..kalau aku strees maka susu utk Ainul Mardhiah akan kurang..huhu. So..apa nak buat ek..ehmm..aku nak masak then makan byk² spy Ainul Mardhiah dpt susu ibu yg berkahsiat!!! Ok nak ke dapur...wassalam

p/s : tawan-tawan..tolong doakan aku & mereka...

3 kOmEn:

babysyahirah said...

hmmm????

fifah said...

nape ek kk t?dh lama kn post nie?tp nk tny gak wat happened??

♥♥ atie ♥♥ said...

ehmm...ye lah..entri utk org yg kita syg kat dunia ni...hukhukkk

Post a Comment